Friday , 28 July 2017

NavaGraha Gayatri Mantras

Nava Graha Gayatri Mantra

Surya Gayatri Mantra (For the Sun)

Om Ashwadhwaja Vidmahe Pasa Hasthaya Dheemahi. Thanna Soorya Prachodayath

Chandra Gayatri Mantra (For the Moon)

Om Padmadwajaya Vidmahe Hema Roopaya Dheemahi. Thanna Soma Prachodayath

Kuja Gayatri Mantra (For Mars)
Om Veeradwajaya Vidmahe Vighna Hasthaya Dheemahi. Thanno Bhauma Prachodayath.

Bhudha Gayatri Mantra (For Mercury)
Om Gajadwajaya Vidmahe Shuka Hasthaya Dheemahi. Thanna Budha Prachodayath

Guru Gayatri Mantra (For Jupiter)
Om Vrishabhadwajaya Vidmahe Ghrini Hasthaya Dheemahi. Thanno Guru Prachodayath

Shukra Gayatri Mantra (For Venus)
Om Ashwadwajaya Vidmahe Dhanur Hasthaya Dheemahi. Thanna Shukra Prachodayath.

Shani Gayatri Mantra (For Saturn)
Om Kakadwajaya Vidmahe Khadga Hasthaya Dheemahi. Thanno Manda Prachodayath.

Rahu Gayatri Mantra (For Rahu)
Om Nagadwajaya Vidmahe Padma Hasthaya Dheemahi. Thanno Rahu Prachodayath

Ketu Gayatri Mantra (For Ketu)
Om Ashwadwajaya Vidmahe Shoola Hasthaya Dheemahi. Thanna Ketu Prachodayath

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>